NKVH által akkreditált továbbképzés. Kevés a szakember a széndioxidos hűtés szakterületen. Versenyelőny, aki ehhez is ért!

Az F-gáz szabályozás folyamatos szigorításainak kivédésére ajánlott egyik emelt szintű alternatíva az R744 technológia alkalmazása. Az R744 hűtőközeg ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz használható közvetlen elpárolgású rendszerekhez,  HFC-s, HFO-s, NH3-ás kaszkádos (szubkritikus) hűtőrendszerekhez, illetve booster rendszerekhez (transzkritikus). A technológia alkalmazásának különleges elméleti és gyakorlati szaktudását a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által akkreditált tanfolyamon lehet elsajátítani. Szinte ez az egyetlen elérhető alternatíva a technológia biztonságos alkalmazásának elsajátítására.

Kedvezményes tanfolyamok: 2024. június 30-ig!
A képzés 2 napos, intenzív. Az első napon elméleti oktatás van, a második napon gyakorlat a 1027 Budapest, Csalogány u. 9-11. címen installált gyakorlati laborban.
Az oktatásra kik jelentkezhetnek? – H-1 hatósági képesítéssel és legalább 5 év szakmai gyakorlattal rendelkezők, VAGY: felsőfokú szakirányú végzettséggel (egyetemi vagy főiskolai diploma épületgépész-, energetika-, gépész-, üzemmérnök-, mechatronika-, vagy egyéb rokon szakterületen) és legalább 5 év szakmai gyakorlattal rendelkezők!

Kedvezményes részvételi díjak június 30-ig!
Részvételi díj: 240.000,-ft+áfa/fő
HKVSZ-tagoknak: 210.000,-ft+áfa/fő
Egy cégtől legalább 5 fő jelentkezése esetén: 200.000,-ft+áfa/fő
JELENTKEZÉS!